פיצה קוטג'
פיצה ביתית עם בצק קוטג' רך ואוורירי, ללא שמרים וללא צורך בהתפחה. הבצק מקבל מרקם מושלם בשילוב עם רוטב עגבניות מתובל, פתיתי עמק וכל תוספת שאוהבים. מתכון קל, מהיר וטעים, שמתאים גם לילדים וגם למבוגרים שמחפשים פיצה ביתית עם טוויסט בריא יותר.

המרכיבים ל 6 מנות:
- 1 קוטג' 5% שומן 250 גרם
- 2 כוסות קמח תופח
- עגבניות מגוררות ומתובלות במלח ואורגנו יבש
- כפית אבקת שום
- כפית מלח שטוחה
- כפית שמן זית
- 200 גרם פתיתי עמק
- זיתים, תירס או כל תוספת אחרת שאוהבים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה קמח ותבלינים יבשים.
-
02.
מוסיפים קוטג', שמן ועוד קצת בוחשים.
-
03.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים ומגלגלים לכדורים.
-
04.
את הכדורים מרדדים ולתבנית תנור מעבירים.
-
05.
מניחים במרכז הבצק כף מהעגבניות.
-
06.
ומעל מפזרים פתיתי עמק ותוספות צבעוניות.
-
07.
ב 220° אופים 10 דקות וזה מוכן.
טיימר מופעל
-
08.
איזה כיף! אפשר לגשת לשולחן.
הידעת?
*למתכון עם קמח ללא גלוטן ניתן להמיר באותן הכמויות