תפוח אדמה מוקרם עם פטריות
אפשר להבין איך מתכון כל כך פשוט וטעים הפך לאהוב בשנות ה-80! קחו לכם כמה דקות לקפיצה בזמן, תכינו ותבינו
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 4 מנות:
- 4 תפוחי אדמה מקולפים
- שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
- סלסלת פטריות טריות
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 כוס חלב
- 1 שן שום כתוש
- 1 כף קמח
- מלח
- פלפל
- מעט טימין
- 100 גרם גבינת עמק
									להגשה:
								
															- גביע שמנת חמוצה "תנובה"
- 1/4 כפית פפריקה
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מבשלים את תפוחי האדמה כ- 20 דקות עד שהם מעט רכים. טיימר מופעל
- 
								02.
								פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ומניחים בכלים אישיים. 
- 
								03.
								בסיר קטן מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והשום ומטגנים עד שהפטריות רכות. מוסיפים את השמנת, החלב, הקמח, מלח פלפל, וטימין. 
- 
								04.
								מוזגים את השמנת על תפוחי האדמה ומגררים גבינה צהובה מלמעלה. 
- 
								05.
								מכסים בנייר כסף ואופים כ- 30 דקות. מורידים את הנייר ואופים עוד 10 דקות עד להזהבה של הגבינה. טיימר מופעל
- 
								06.
								מגישים לצד שמנת מקושטת בפפריקה. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									


