מתכון תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה | השף הלבן

תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה

תפוחי אדמה בשמנת – תוספת טעימה לכל ארוחה חלבית

מאת: סופיה שנירמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה אלפרדו קלים להכנה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה בינונים
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 15%
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל (לפי הטעם)
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 בצל קטן
  • 1 חבילת פטריות
  • תימין (לפי הטעם)
  • גבינה מפוררת של עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים בסיר גדול עם מים רותחים את תפוחי האדמה עד שנהיים לחלוטין.

  • 02.

    מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה.

  • 03.

    מערבבים בקערה קטנה את השמנת ואת החלב ביחד ומוסיפים את המלח והפלפל לקערית.

  • 04.

    לאחר שתפוחי האדמה מוכנים מסדרים אותם על מגש חסין חום, מסדרים את הפטריות  ויוצקים מעל את השמנת המתובלת, את התימין ואת הגבינה ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות או עד שהגבינה תימס. 

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(394)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.