רוטב מוקרם תפוח אדמה או מקרוני או ברוקולי
רוטב בשל טעים שישדרג לכם את תפוח האדמה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4-5 מנות:
- 50 גרם חמאה
- 1.5 כף קורנפלור
- 1 כף אבקת מרק פרווה
- 1 כפית חרדל
- 1 ליטר חלב
- 1 כפית אגוז מוסקט
- 1 שמנת להקרמה (לבישול)
- מלח ופלפל לפי טעם
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים חמאה, מוסיפים חרדל חלב בהדרגה תוך כדי הוספת מצרכים.
-
02.
כל הזמן מערבבים, מוסיפים מיד קורנפלור כל עוד החלב לא חם שלא יהיו גושים ומערבבים.
-
03.
מוסיפים אבקת מרק אגוז מוסקט מלח פלפל ושמנת להרקמה, מבשלים על אש גבוה למשך 2-3 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
ממניכם עד לקבלת מרקם סמיך, הכי חשוב כל הזמן לערבב.
-
05.
מטגנים 2 בצל מוספים פטריות שנפניות טרי או קופסת שימורים.
-
06.
מוסיפים לרוטב ושופכים מעל תפו"א או מקרוני מפזרים גבינה צהובה מגורדת מכניסים לתנור עד שנהיה שחום.
הכנת? כאן מדרגים