פוטטוס תפוחי אדמה מתובלים - טעים ופריך | השף הלבן

פוטטוס תפוחי אדמה

תפוחי אדמה פריכים, מתובלים ואפויים. התוספת המושלמת לילדים!

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוטטוס תפוחי אדמה

המרכיבים ל כ-5 מנות:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה עם הקליפה - שטופים היטב ומיובשים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף מיונז
  • 1 כף קורנפלור
  • חצי כפית מלח
  • קורט אבקת שום
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • מעט מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים.

  • 02.

    בקערה קטנה מערבבים את השמן עם מיונז, קורנפלור ותבלינים.

  • 03.

    מדללים את תערובת התבלינים במעט מים (בין כף לשתיים) למרקם משחתי.

  • 04.

    מצפים כל פלח תפ"א במשחה ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.

  • 05.

    אופים במשך כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהפוטטוס מזהיבים יפה והם רכים בפנים ופריכים בחוץ.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(3793)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.