פוטטוס תפוחי אדמה
תפוחי אדמה פריכים, מתובלים ואפויים. התוספת המושלמת לילדים!
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל כ-5 מנות:
- 1 ק"ג תפוחי אדמה עם הקליפה - שטופים היטב ומיובשים
- 1/4 כוס שמן זית
- 1 כף מיונז
- 1 כף קורנפלור
- חצי כפית מלח
- קורט אבקת שום
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- מעט מים
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים.
-
02.
בקערה קטנה מערבבים את השמן עם מיונז, קורנפלור ותבלינים.
-
03.
מדללים את תערובת התבלינים במעט מים (בין כף לשתיים) למרקם משחתי.
-
04.
מצפים כל פלח תפ"א במשחה ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
-
05.
אופים במשך כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהפוטטוס מזהיבים יפה והם רכים בפנים ופריכים בחוץ.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים