גראטן כרובית וברוקולי
גראטן כרובית וברוקולי, מתכון פשוט וקל לאירועים, מסיבות וארוחות משפחתיות
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- כרובית קפואה
לרוטב בשמל:
- 3 כפות קמח
- שמן שמרטיב את כל הקמח
- שמנת לבישול
- חלב לקבלת רוטב סמיך
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
- 150 גרם קצ'קבל
- ברוקולי קפוא
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים מעט את הכרובית והברוקולי במי מלח.
-
02.
מניחים בתבנית חסינת אש.
-
03.
מכינים רוטב בשמל מ-3 כפות קמח + שמן שמרטיב את כל הקמח.
-
04.
מטגנים להזהבה, להוסיף שמנת לבישול וחלב לקבלת רוטב סמיך.
-
05.
מתבלים במלח ופלפל.
-
06.
כשהרוטב מסמיך, מוסיפים150 גר' קצ'קבלומערבבים עד שכל הגבינה מותכת.
-
07.
יוצקים על הירקות, מפזרים מעל גבינת מוצרלהואופים להזהבה.
הכנת? כאן מדרגים