מתכון גראטן כרובית וברוקולי | השף הלבן

גראטן כרובית וברוקולי

גראטן כרובית וברוקולי, מתכון פשוט וקל לאירועים, מסיבות וארוחות משפחתיות

מאת: חנה פנט
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
גראטן כרובית וברוקולי

המרכיבים ל6 מנות:

  • כרובית קפואה
לרוטב בשמל:
  • 3 כפות קמח
  • שמן שמרטיב את כל הקמח
  • שמנת לבישול
  • חלב לקבלת רוטב סמיך
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • 150 גרם קצ'קבל
  • ברוקולי קפוא

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים מעט את הכרובית והברוקולי במי מלח.

  • 02.

    מניחים בתבנית חסינת אש.

  • 03.

    מכינים רוטב בשמל מ-3 כפות קמח + שמן שמרטיב את כל הקמח.

  • 04.

    מטגנים להזהבה, להוסיף שמנת לבישול וחלב לקבלת רוטב סמיך.

  • 05.

    מתבלים במלח ופלפל.

  • 06.

    כשהרוטב מסמיך, מוסיפים150 גר' קצ'קבלומערבבים עד שכל הגבינה מותכת.

  • 07.

    יוצקים על הירקות, מפזרים מעל גבינת מוצרלהואופים להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(90)