שקדים מסוכרים בקינמון
שקדים אופויים בציפוי מתוק עשוי סוכר, ביצים וקינמון, חטיף מתוך ופריך לאירוח קל בכל עת
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל16 מנות:
- 1 חלבון ביצה
- 1 כפית מים קרים
- 4 כוסות שקדים לא קלויים
- 1/2 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כפית קינמון טחון
- 2 כפיות שמן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור מראש לחום של 120 מעלות ומשמנים מעט תבנית אפיה
-
02.
טורפים את חלבון הביצה מעט, מוסיפים את המים הקרים וממשיכים לטרוף עד שמתקבל קצף לא יציב, מוסיפים לקערה את השקדים.
-
03.
אל תוך הקערה עם השקדים והביצה מערבבים את הסוכר, המלח והקינמון עד שהשקדים מצופים.
-
04.
מפזרים את השקדים המצופים בצורה אחידה על התבנית.
-
05.
אופים במשך שעה אחת, מערבבים מדי פעם עד שהשקדים מוזהבים. מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה.
הכנת? כאן מדרגים