מתכון שקדים מסוכרים בקינמון | השף הלבן

שקדים מסוכרים בקינמון

שקדים אופויים בציפוי מתוק עשוי סוכר, ביצים וקינמון, חטיף מתוך ופריך לאירוח קל בכל עת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקדים מסוכרים בקינמון

המרכיבים ל16 מנות:

  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כפית מים קרים
  • 4 כוסות שקדים לא קלויים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 2 כפיות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש לחום של 120 מעלות ומשמנים מעט תבנית אפיה

  • 02.

    טורפים את חלבון הביצה מעט, מוסיפים את המים הקרים וממשיכים לטרוף עד שמתקבל קצף לא יציב, מוסיפים לקערה את השקדים.

  • 03.

    אל תוך הקערה עם השקדים והביצה מערבבים את הסוכר, המלח והקינמון עד שהשקדים מצופים.

  • 04.

    מפזרים את השקדים המצופים בצורה אחידה על התבנית.

  • 05.

    אופים במשך שעה אחת, מערבבים מדי פעם עד שהשקדים מוזהבים. מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה.  

הכנת? כאן מדרגים
(56)