מתכון סופלה שוקולד לפסח | השף הלבן

סופלה שוקולד לפסח

קינוח שוקולדי אוורירי הלקוח מן המטבח הצרפתי הקלאסי, מתאים לאירוח חגיגי בחג הפסח ובכל עת

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סופלה שוקולד לפסח

המרכיבים ל 14 יחידות:

  • 300 גרם שוקולד
  • 150 גרם חמאה
  • 8 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • 50 גרם אבקת שקדים
  • 30 גרם קורנפלור
  • 20 גרם קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד והחמאה מעלים בבן מארי (סיר עם מים חמים וקערה עליו), במקביל מקצפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח במיקסר. לאחר שהשוקולד והחמאה נמסו מקפלים את התערובת המומסת לקצף הביצים. לאחר שנוצרת מסה אחידה, מוסיפים את כל היבשים לאט לאט בקיפול.

  • 02.

    מוזגים את התערובת לקוקוטים, אך לא עד מלוא הגובה.

  • 03.

    אופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 10-12 דקות. אוהבים סופלה? אתם חייבים לנסות את המתכון סופלה במיקרו >>

    טיימר מופעל

    00:12:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.