מתכון מקפא לימון | השף הלבן

מקפא לימון

קינוח טעים ומפנק

מאת: שלי גיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקפא לימון

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 2 קופסאות שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 שפופרת חלב ממותק מרוכז
  • קופסת רכז פרי קפוא בטעם לימון (למצוא במקפיא של כל סופר)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר/בלנדר את השמנת 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 02.

    לאחר מכן מוספים חלב ממותק מרוכז בהדרגה וממשיכם להקציף.

  • 03.

    מוסיפים את תרכיז פריגת הלימון מערבבים עוד דקה.

  • 04.

    שופכים לתבנית וישר למקפיא לשעתיים. טיפ - ניתן לעטר עם עלה של נע-נע בעת ההגשה לאכול מהר כי זה נמס. טיפ 2 - ניתן לעשות זאת עם כל טעם אחר של תרכיזי פריגת הקפואים.  

הכנת? כאן מדרגים
(160)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.