מתכון גלידת סויה | השף הלבן

גלידת סויה

קינוח קיצי – גלידה על בסיס משקה סויה. מתאים לכולם ובמיוחד לרגישים למוצרי חלב

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת סויה

המרכיבים ל 12 מנות, תבנית מרובעת 20X20:

  • 3 כוסות משקה סויה "תנובה"
  • 3/4 כוס סוכר לבן או חום בהיר דמררה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • שקית ג'לטין

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים במיקסר את כל המרכיבים. מכניסים לתבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ ומניחים במקפיא.

  • 02.

    כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, מערבבים אותה שוב במיקסר ומשטחים שוב בתבנית. הגלידה מוכנה כעבור 4-3 שעות. הערות: לגלידה בטעם קפה הוסיפו 2 כוסיות אספרסו או כוס מים רותחים שהומסו בה 2 כפות קפה. לגלידת אגוזים הוסיפו 150 גרם אגוזים טחונים.

הכנת? כאן מדרגים
(94)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.