גלידת סויה
קינוח קיצי – גלידה על בסיס משקה סויה. מתאים לכולם ובמיוחד לרגישים למוצרי חלב
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות, תבנית מרובעת 20X20:
- 3 כוסות משקה סויה "תנובה"
- 3/4 כוס סוכר לבן או חום בהיר דמררה
- 2 כפיות תמצית וניל
- שקית ג'לטין
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים במיקסר את כל המרכיבים. מכניסים לתבנית מרובעת בגודל 20X20 ס"מ ומניחים במקפיא.
-
02.
כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, מערבבים אותה שוב במיקסר ומשטחים שוב בתבנית. הגלידה מוכנה כעבור 4-3 שעות. הערות: לגלידה בטעם קפה הוסיפו 2 כוסיות אספרסו או כוס מים רותחים שהומסו בה 2 כפות קפה. לגלידת אגוזים הוסיפו 150 גרם אגוזים טחונים.
הכנת? כאן מדרגים