מתכון גלידה מטוגנת (גלידה סינית) | השף הלבן

גלידה מטוגנת (גלידה סינית)

כדורי גלידה טבולים בבלילת בירה ומטוגנים לרגע בשמן רותח, שילוב נהדר בין חם וקר

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידה מטוגנת (גלידה סינית)

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 8 כדורי גלידה קפואים מאוד
  • חצי כוס קמח
  • בקבוק בירה לבנה
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כוס שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם הסוכר ומוסיפים בירה עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים, לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי.

  • 02.

    מחממים את השמן לטיגון עמוק. נועצים על קיסם את כדור הגלידה טובלים היטב מכל הכיוונים בבלילה ומכניסים לשמן הרותח לפחות מדקה רק כדי לקבל הזהבה קלה.

  • 03.

    מגישים מיד עם קצפת.

הכנת? כאן מדרגים
(177)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.