בראוניז שוקולד ופקאן מסוכר טבעוני | השף הלבן

בראוניז שוקולד ופקאן מסוכר עם קרם תפוז

גרסה טבעונית מעולה לבראוניז שוקולד עם קרם תפוז מעל

מאת: אודי ברקן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק
  • ספריי שמן
  • 300 גרם שוקולד מריר פרווה קצוץ
  • 200 גרם שמן קוקוס
  • חצי כוס ( 120 מ"ל ) משקה סויה תנובה מועשר/מתיקות מופחתת/לייט
  • 2 גביעים מעדן סויה תנובה בטעם שוקולד
  • כפית מחית או תמצית וניל
  • 240 גרם (2/3 1 כוסות) קמח
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר
  • קורט מלח
  • חצי כוס פקאן מסוכר גרוס גס
לקרם
  • 2 גביעים מעדן סויה BIO תנובה במתיקות מעודנת
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
גודל תבנית: תבנית מלבנית 23x30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים

  • 02.

    את התבנית בנייר אפייה. משמנים את התבנית בשמן קוקוס.

  • 03.

    tab-stops:list 0pt"

  • 04.

    ממיסים במיקרוגל או בקערה מעל בן

  • 05.

    מארי את השוקולד עם שמן הקוקוס. מוסיפים את משקה הסויה, מעדני הסויה והוניל

  • 06.

    ומערבבים היטב.

  • 07.

    tab-stops:list 0pt"

  • 08.

    בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הסוכר, המלח והפקאנים. מוסיפים

  • 09.

    לתערובת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ( יש להימנע מעירבוב יתר

  • 10.

    ). משטחים בתבנית.

  • 11.

    tab-stops:list 0pt"

  • 12.

    אופים כ-25 דקות בתנור עד שהקיסם

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 13.

    יוצא לח מאוד ( עדיף לבדוק כבר אחרי 20 דקות ).

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 14.

    tab-stops:list 0pt"

  • 15.

    מקררים היטב, מעבירים למקרר

  • 16.

    לפחות לשעה וחותכים לריבועים.

  • 17.

    tab-stops:list 0pt"

  • 18.

    לקרם:

  • 19.

    מערבבים את מעדני הסויה יחד עם קליפת התפוז ואבקת הסוכר.

  • 20.

    tab-stops:list 0pt"

  • 21.

    מגישים את הבראוניז לצד קרם

  • 22.

    התפוז.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.