קוביות בראוניז על מקל עם רוטב שוקולד
פינוק מושלם לסוכה ודרך כיפית במיוחד לאכול בראוניז: נועצים על מקל, טובלים ברוטב שוקולד מפנק ומפזרים מעל איזה תוספות שאוהבים. אל תפספסו את המתכון המושלם הזה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל20 קוביות בראוניז קטנות:
לרוטב שוקולד:
- 150 גרם שוקולד מריר/ חלב
- ¼ כוס שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
לבראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה "תנובה"
- 150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
- 1/2 כפית מלח
- 2 ביצים בגודל L
- 95 גרם קמח לבן (2/3 כוס)
- 2 כפות (20 גרם) קקאו
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 180º ומרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 20 ס"מ על 20 ס"מ.
-
02.
בקערה גדולה ממיסים את השוקולד והחמאה. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב.
-
03.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי טריפה.
-
04.
מנפים פנימה את הקמח והקקאו ומקפלים את התערובת לאיחוד. מעבירים את התערובת לתבנית.
-
05.
אופים כ 25-30 דקות, מצננים ומקררים לחלוטין.
טיימר מופעל
-
06.
מסירים את השוליים (כחצי ס"מ מכל צלע) ופורסים ל 20 קוביות. נועצים מקל סוכרייה/ קשית נייר בכל ריבוע.
-
07.
להכנת רוטב השוקולד, ממיסים את השוקולד והשמנת.
הכנת? כאן מדרגים