מתכון פרפה מוס פסיפלורה | השף הלבן

פרפה מוס פסיפלורה

מוס פסיפלורה עשיר בהשראת המטבח המקסיקני

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרפה מוס פסיפלורה

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 1 גביע (250 מ"ל) מחית פסיפלורה
  • 2 גביעי יוגורט טבעי
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3 חלבונים
  • 1 ג׳לי ללא צבע וטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הג’לי עם מחית הפסיפלורה, מוסיפים יוגורט תוך כדי ערבוב.

  • 02.

    מקציפים שמנת מתוקה. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים וכוס סוכר לקציפה קשה. 3 מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת הפסיפלורה. מוסיפים בעדינות את קציפת החלבונים בתנועת קיפול.

  • 03.

    שומרים בהקפאה עד להגשה. ‏

הכנת? כאן מדרגים
(99)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.