עוגת לייקח - מתכון לעוגה קלה להכנה | השף הלבן

עוגת לייקח – מתכון לעוגה קלה להכנה

עוגה קלאסית קלה להכנה ומתאימה לכל ארוע

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת לייקח – מתכון לעוגה קלה להכנה

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 6 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • כפית סוכר וניל
  • גרידת לימון
  • 1 כוס קמח
  • כפית אבקת אפיה
  • 4 כפות שמן
תוספות אפשריות
  • דובדבנים מסוכרים
  • גרידת תפוז
  • פרג
  • צימוקים
  • אגוזי פקאן
  • שוקולד צ'יפס
קרם
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • חצי כפית קפה נמס
  • 4 כפות סוכר
גודל תבנית: תבנית 24 עגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל

  • 02.

    מוסיפים לקצף הקשה את החלמונים ולאחר מכן לסירוגין את יתר החומרים. מערבבים.

  • 03.

    שמים את התערובת בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,

  • 04.

    אופים עד שקיסם במרכז העוגה יוצא נקי, ועד שהעוגה מזהיבה מעט, יציבה וניתן לאכול אותה.

  • 05.

    מצננים.

  • 06.

    ניתן לצפות את העוגה באחד מהקרמים/ציפויים

הכנת? כאן מדרגים
(726)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.