מתכון טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים ( ללא סוכר ) | השף הלבן

טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים (ללא סוכר)

טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים (ללא סוכר)

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים (ללא סוכר)

המרכיבים ל 8-10 מנות תבנית חד פעמית עגולה:

לעוגת הבסיס:
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • 1.5 כוס אבקת סוכרזית לאפיה
  • 0.75 כוס קוקוס
  • תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 0.5 כוס שמן
  • 2 כוסות קרם קוקוס
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חב' מסקרפונה "השף הלבן"
  • 1 כף סוכרזית לאפיה
קרם לימון:
  • 1.5 כוס מיץ לימון
  • 1.5 כוס מיץ תפוז
  • 50 ג' חמאה
  • 1 כף סוכרזית לאפיה
  • 2 כפות קורנפלור (אפשרי להחליף לג'לטין)
לקישוט: קוקוס קלוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    עוגת הבסיס - לערבב הכל יחד עד מרקם אחיד ולהעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום 170C בערך 50 ד'

  • 02.

    מקציפים שמנת מתוקה של השף הלבן 38% עם מסקרפונה + כף סוכרזית

  • 03.

    במחבת ממיסים 50 ג' חמאה מוסיפים את הנוזלים + כף סוכרזית

  • 04.

    בקערה מערבבים את הקורנפלור עם מעט מהמיץ ומאחדים

  • 05.

    הרכבת העוגה: על עוגת הבסיס הקרה מוסיפים שכבה נדיבה של קצפת

  • 06.

    יוצקים את הקרם לימון על הקצפת לאחר קירור

  • 07.

    לקישוט: קוקוס קלוי

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.