טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים (ללא סוכר)
טורט עם קצפת מסקרפונה וקרם לימונים (ללא סוכר)
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8-10 מנות תבנית חד פעמית עגולה:
לעוגת הבסיס:
- 2.5 כוסות קמח תופח
- 1.5 כוס אבקת סוכרזית לאפיה
- 0.75 כוס קוקוס
- תמצית וניל
- 2 ביצים
- 0.5 כוס שמן
- 2 כוסות קרם קוקוס
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 חב' מסקרפונה "השף הלבן"
- 1 כף סוכרזית לאפיה
קרם לימון:
- 1.5 כוס מיץ לימון
- 1.5 כוס מיץ תפוז
- 50 ג' חמאה
- 1 כף סוכרזית לאפיה
- 2 כפות קורנפלור (אפשרי להחליף לג'לטין)
לקישוט: קוקוס קלוי
הוראות הכנה:
-
01.
עוגת הבסיס - לערבב הכל יחד עד מרקם אחיד ולהעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום 170C בערך 50 ד'
-
02.
מקציפים שמנת מתוקה של השף הלבן 38% עם מסקרפונה + כף סוכרזית
-
03.
במחבת ממיסים 50 ג' חמאה מוסיפים את הנוזלים + כף סוכרזית
-
04.
בקערה מערבבים את הקורנפלור עם מעט מהמיץ ומאחדים
-
05.
הרכבת העוגה: על עוגת הבסיס הקרה מוסיפים שכבה נדיבה של קצפת
-
06.
יוצקים את הקרם לימון על הקצפת לאחר קירור
-
07.
לקישוט: קוקוס קלוי
הכנת? כאן מדרגים