טארט מסקרפונה, דבש ותאנים ללא אפייה
עוגה יפיפיה שסוחפת קריאות התפעלות. קשה לנחש שמכינים אותה ללא אפייה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל8:
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית תמצית ניל
- 2 כפות דבש
- 1 מיכל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
- 10 תאנים חתוכות לרבעים
- לבסיס:
- 250 גרם עוגיות חמאה
- 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 2 כפות דבש
למילוי:
- 1 גביע (250 גרם) מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר או מחוממת 20 שניות במיקרו
- 1/2 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
גודל תבנית: תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
שמים במעבד מזון את מרכיבי הבסיס וטוחנים לתערובת אחידה. מפזרים את התערובת בתבנית ומהדקים לבסיס ולשוליים שכבה אחידה.
-
02.
שמים במעבד מזון מסקרפונה, שמנת חמוצה, פודינג וניל, וניל ומעבדים לקרם חלק. מקציפים שמנת לקצפת יציבה ומקפלים אותה לקרם המסקרפונה.
-
03.
מורחים את קרם המסקרפונה על בסיס הביסקוויטים ומחליקים את פני הקרם. מסדרים את רבעי התאנים על הקרם ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים