מתכון טארט "ברולה" אננס | השף הלבן

טארט "ברולה" אננס

בסיס של בצק פריך ומעליו אננס טרי אפוי בתוך בלילת וניל דמוי פודינג. בסוף האפייה בוזקים סוכר חום על פני הטארט ומשחימים בעזרת ברנר (מבער) א- לה- קרם ברולה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טארט

המרכיבים ל תבנית פאי 26:

לבצק:
  • 2 חבילות (סה"כ 200 גרם) חמאה יציבה, חתוכה לקוביות
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • קורט מלח
  • 325 גרם קמח
  • 80 גרם אבקת שקדים
למילוי:
  • 1 אננס טרי קלוף וחתוך לקוביות
  • 2 ביצים
  • 100 גרם סוכר
  • 1 כפית משחת וניל
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% מסדרת השף הלבן
  • 10 גרם קמח
לסיום הטארט:
  • 2 כפות סוכר חום בהיר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק:

  • 02.

    מעבדים את כל החומרים (חמאה, אבקת סוכר, ביצה, חלמון, מלח, קמח, אבקת שקדים) במעבד מזון, כמה שיותר מהר, לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    יוצרים כדור, משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים היטב.

  • 04.

    מרדדים את הבצק ומרפדים את התבנית, מקררים ומחוררים את פני הבצק במזלג.

  • 05.

    מכסים את הבצק בנייר כסף ומניחים מעליו משקולת כמו קטניות וכו', כדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.

  • 06.

    אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15-10 דקות, עד שהבצק יבש ורק מתחיל להזהיב. למילוי:

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    טורפים קלות ביצים וסוכר.

  • 08.

    מוסיפים שמנת, וניל וקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

  • 09.

    מפזרים אננס על הבצק ויוצקים מעל את המלית. לסיום הטארט:

  • 10.

    אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך 20 דקות, עד שהמלית מתייצבת.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 11.

    מצננים קלות.

  • 12.

    בוזקים סוכר חום ומשחימים בעזרת מבער (ברנר).

הכנת? כאן מדרגים
(96)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.