מתכון עוגת גבינה רפאלו | השף הלבן

עוגת גבינה רפאלו

עוגת טורט גבינה עם שברי שוקולד רפאלו שוקולד לבן,קוקוס קלוי, ותותים.

מאת: ימית מרי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה רפאלו

המרכיבים ל 8:

  • לטורט וניל:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 5 כפות שמן
  • 1 כוס קמח
  • כוס סוכר
  • להרטבת הטורט:
  • חצי כוס מים
  • 3 כפות סוכר
  • קורט תמצית קוקוס
  • למלית גבינה וקוקוס:
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 1 וחצי כוס חלב "תנובה"
  • גבינת שמנת 16%/25% - מה שתבחרו
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • חצי כפית תמצית קוקוס
  • חצי כוס קוקוס טחון
  • שברי שוקולד רפאלו
  • לקישוט:
  • כדורי רפאלו שלמים
  • חצאי תותים
גודל תבנית: תבנית 26 גבוהה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל160 מעלות טורט וניל: מפרידים ביצים לחלבונים וחלמונים את החלבונים מקציפים עם כוס סוכר לקצף יציב מאוד.

  • 02.

    בנפרד מערבבים את החלמונים עם השמן ומקפלים לקצף החלבונים מקפלים כוס קמח לתערובת תפוחה.

  • 03.

    להכניס לתנור בסביבות 30 דקות עד שהטורט זהוב או עד שקיסם שננעץ במרכז הטורט יוצא נקי.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מצננים את הטורט וחותכים אותו ל3 חלקים ממיסים את הרוטב של הטורט על הגז ועם כף שופכים על הטורט לאט לאט עד שנספג. למלית גבינה וקוקוס:

  • 05.

    מקציפים את השמנות המתוקות עם האינטסנט פודינג וניל וכוס וחצי חלב לקצף יציב מאוד מאוד.

  • 06.

    מערבבים בקערה את הגבינת שמנת עם השוקולד הלבן המומס מאחדים תערובות של הקצפות עם הגבינה והשוקולד מוסיפים את התמצית קוקוס, הקוקוס הטחון ושברי כדורי שוקולד רפאלו. הרכבת העוגה:

  • 07.

    לוקחים חלק אחד מהטורט ומורחים את הקרם הוניל קוקוס שלנו על הטורט. עושים כך גם עם 2 החלקים הראשונים.

  • 08.

    מצפים את העוגה בקרם והדפנות קולים קוקוס טחון במחבת (בלי שמן) עד שהקוקוס נהיה חום.

  • 09.

    מצפים את העוגה בדפנות עם הקוקוס הקלוי מסדרים את הכדורי כרפאלו והתותים ומגישים. בתאבון :)

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.