עוגת גבינה קרה עם אפרסקים טעימה ומרעננת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם אפרסקים

עוגת גבינה קייצית ומפוארת

מאת: טל עבו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם אפרסקים

המרכיבים ל 20 פרוסות:

לבצק
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס סוכר
  • ½ חבילה חמאה מומסת
  • 3 סוכר וניל
למלית
  • 2 גבינה לבנה 9% של תנובה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות סוכר
  • 2 שמנת מתוקה השף הלבן
  • 1 קופסת שימורים אפרסקים
  • חצי כוס מים
  • שקית וחצי ג'לטין

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: הבצק

  • 02.

    מערבבים את 2 הביצים, הקמח התופח, כוס הסוכר, והחמאה המומסת עם סוכר הוניל.

  • 03.

    משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר

  • 04.

    אופים בחום של 150 מעלות עד שהבצק מזהיב. המלית

  • 05.

    מערבבים את גבינת ה-9% עם כף סוכר.

  • 06.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר.

  • 07.

    מסננים את קופסת האפרסקים המשומרים, שופכים לסיר קטן מחצית ממיץ האפרסקים עם חצי כוס מים ומרתיחים עם שקית וחצי של ג׳לטין.

  • 08.

    מערבבים את הגבינה הממותקת עם השמנת המתוקה וכאשר הג׳לטין מתקרר מוסיפים אותו לתערובת הגבינות והשמנת. בניית העוגה

  • 09.

    כשהבצק מוכן, שופכים עליו את שארית מיץ האפרסקים.

  • 10.

    חותכים את האפרסקים לפלחים ומניחים אותם על הבצק. לאחר מכן יוצקים את תערובת הגבינות והשמנת מעל האפרסקים.

  • 11.

    מכניסים למקרר ומגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.