עוגת גבינה פירורים ללא אפיה - מתכון קל לעוגה נהדרת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים ללא אפיה

עוגה טעימה וקלה להכנה

מאת: רות גאני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים ללא אפיה

המרכיבים לתבנית עגולה 10 מנות:

למילוי:
  • 2 שמנת מתוקה של תנובה
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה של תנובה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב של תנובה
  • קליפת לימון מגורדת
  • 1/2 שקית של ג'לטין ללא טעם
  • 1/4 כוס מים רותחים
לבסיס:
  • 250 גרם בסקוויטים פתיבר טחונים
  • 150 גרם חמאה של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את הג'לטין ב-1/4 כוס מים רותחים טוב טוב, שלא יהיה גושים שמים בצד שיתקרר.

  • 02.

    ממיסים את החמאה בסיר על הגז, מוסיפים לחמאה רק שני שליש מפירורי הפתי בא (את היתר משאירים בצד לקישוט) ומערביבים טוב מוצאים מהאש.

  • 03.

    מהדקים את תערובת הפירורים שהתקבלה מהערבוב עם החמאה המומסת לתחתית התבנית.

  • 04.

    מקציפים את 2 הקופסאות של השמנת המתוקה לקצפת יציבה, שמים בצד.

  • 05.

    בקערה נפרדת, מערבלים את החלב,סוכר וגבינה במהירות נמוכה כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

  • 07.

    יוצקים את התעורבת על השמנת ומערבבים בזהירות עם לקקן או כף קגיל.

  • 08.

    יוצקים את התערובת הסופית על בסיס העוגה ומשטחים.

  • 09.

    מפזרים מעל העוגה את הפירורים שנשארו לקישוט.

  • 10.

    מצננים במקרר למספר שעות כמה שיותר, לפחות 6 שעות.  

הכנת? כאן מדרגים
(498)