מתכון עוגת גבינה עם שוקולד לבן | השף הלבן

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקלד קלה להכנה

מאת: ליאור אליאב
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה עם שוקולד לבן

המרכיבים ל תבנית עגולה 26 ס"מ:

לקלתית:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 200 גרם עוגיות חמאה
  • 70 גרם אגוזי פקאן
לבלילה:
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה 9%
  • 100 גרם שוקולד מריר
לגנאז':
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים תבנית 26, במעבד מזון טוחנים את כל החומרים של הקלתית ומהדקים לתבנית.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים של הבלילה ושופכים על הקלתית. מטביעים את קוביות השוקולד המריר בבלילה.

  • 03.

    אופים במשך 40 דקות בחום בינוני.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    מכינים את הגנאז': מרתיחים את השמנת ובמקביל ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו, מערבבים לתערובת אחידה. כשהעוגה מתקררת מצפים בגנאז'.לקרר לפחות שעתיים במקרר לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.