מתכון עוגת גבינה עם שוקולד לבן | השף הלבן

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

עוגת גבינה ושוקלד קלה להכנה

מאת: ליאור אליאב
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה עם שוקולד לבן

המרכיבים לתבנית עגולה 26 ס"מ:

לקלתית:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 200 גרם עוגיות חמאה
  • 70 גרם אגוזי פקאן
לבלילה:
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינה 9%
  • 100 גרם שוקולד מריר
לגנאז':
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים תבנית 26, במעבד מזון טוחנים את כל החומרים של הקלתית ומהדקים לתבנית.

  • 02.

    מערבבים את כל החומרים של הבלילה ושופכים על הקלתית. מטביעים את קוביות השוקולד המריר בבלילה.

  • 03.

    אופים במשך 40 דקות בחום בינוני.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    מכינים את הגנאז': מרתיחים את השמנת ובמקביל ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו, מערבבים לתערובת אחידה. כשהעוגה מתקררת מצפים בגנאז'.לקרר לפחות שעתיים במקרר לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(55)