עוגת גבינה עם שוקולד לבן
עוגת גבינה ושוקלד קלה להכנה
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה 26 ס"מ:
לקלתית:
- 100 גרם חמאה מומסת
- 200 גרם עוגיות חמאה
- 70 גרם אגוזי פקאן
לבלילה:
- 2 כפות קורנפלור
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 מיכל שמנת חמוצה
- 500 גרם גבינה 9%
- 100 גרם שוקולד מריר
לגנאז':
- 200 גרם שוקולד לבן
- 200 גרם שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
-
01.
משמנים תבנית 26, במעבד מזון טוחנים את כל החומרים של הקלתית ומהדקים לתבנית.
-
02.
מערבבים את כל החומרים של הבלילה ושופכים על הקלתית. מטביעים את קוביות השוקולד המריר בבלילה.
-
03.
אופים במשך 40 דקות בחום בינוני.
טיימר מופעל
-
04.
מכינים את הגנאז': מרתיחים את השמנת ובמקביל ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו, מערבבים לתערובת אחידה. כשהעוגה מתקררת מצפים בגנאז'.לקרר לפחות שעתיים במקרר לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים