עוגת גבינה עם צימוקים וזרייה של אבקת סוכר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם צימוקים וזרייה של אבקת סוכר

עוגת גבינה עם הפתעת צימוקים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם צימוקים וזרייה של אבקת סוכר

המרכיבים ל 14 מנות/ תבנית מלבנית בגודל 27*30 ס"מ:

  • 50 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 750 גרם גבינת תנובה 9%
  • 1 גביע שמנת תנובה
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 3 כפות קמח תופח
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 100 גרם צימוקים בהירים
לזרייה
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני 180 צ.

  • 03.

    שמים בקערה חמאה, גבינה, שמנת, קליפת לימון, קמח, חלמונים וסוכר וניל ומקציפים דקה.

  • 04.

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב, מקפלים לתערובת הגבינה לקבלת בלילה אחידה, יוצקים לתבנית, זורים מעל את הצימוקים ומחדירים אותם מעט פנימה.

  • 05.

    אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה ויציבה, אם במהלך האפייה העוגה מזהיבה קודם מכסים אותה בצורה רופפת בנייר אפייה וממשיכים לאפות עד תום זמן האפייה.

  • 06.

    מצננים וזורים מעל אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(142)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.