מתכון לעוגת גבינה אפויה דלת קלוריות
מתכון לעוגת גבינה מופחתת קלוריות של רותי אבירי – דיאטנית קלינית
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 פרוסות/ תבנית קוטר 26:
מרכיבים:
- 1 ק"ג גבינת תנובה 5%
- 3 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 1 כף קורנפלור
- ½1 כפות דיאט טיפ
- קליפה מגוררת מלימון שלם
- שקית סוכר וניל
הוראות הכנה:
-
01.
שמים בקערה את הגבינה, החלמונים, קליפת הלימון, הפודינג, הקורנפלור והדיאט טיפ ומערבבים היטב
-
02.
מקציפים את החלבונים עם סוכר הוניל לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה למרקם אחיד. יוצקים לתבנית
-
03.
מחממים תנור לחום בינוני (170 מעלות), אופים את העוגה 10 דקות, מורידים את חום התנור ל- 160 מעלות ואופים את העוגה עוד 45 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
מכבים את התנור, מעבירים סכין בין העוגה לדופן התבנית, מחזירים את העוגה לתנור המכובה לשעה נוספת. מקררים עד להגשה
הכנת? כאן מדרגים