עוגת גבינה לוטוס קראנץ'
עוגת גבינה לוטוס קראנץ' לאירוח מושלם.
המרכיבים ל10:
- 450 גרם פקאנים מסוכרים
- 50 גרם חמאה
- 2 מיכלים שמנת מתוקה
- אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס חלב
- 250 גרם גבינה לבנה
- צנצנת ממרח לוטוס ושוקולד לבן מומס
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים במעבד מזון את הפקאנים המסוכרים. שופכים עליהם את החמאה המומסת ומערבבים טוב. מהדקים הכל לתבנית ומכניסים למקפיא למס' דקות בזמן הכנת הקרם.
-
02.
להכנת הקרם- במיקסר שמים יחד את השמנת המתוקה, חלב ואינסטנט פודינג עד למרקם יציב.
-
03.
לאחר שהקרם מוכן מקפלים לתוכו את הגבינה. את כל הקרם שופכים על שכבת הפקאנים ומכניסים למקפיא להתייצבות לפחות שעתיים.
-
04.
לאחר הקירור, מחממים קצת את ממרח הלוטוס במיקרו ומחכים טיפה שיצטנן. שופכים את כל הצנצנת על העוגה בעודה קפואה, עד לכיסוי מלא שלה עם הממרח.
-
05.
לוקחים שוקולד לבן (הכמות לפי מה שאתם רוצים) שמים בשקית ניילון ומנמיסים אותו במיקרו. עושים חור קטן בשקית ומתחילים לעשות פסים על העוגה בתנועות זילוף באיזו צורה שרוצים. מעבירים את העוגה למקפיא לשעה נוספת על מנת שהלוטוס יתייצב יחד עם העוגה. לפני הגשה יש להעביר את העוגה למקרר לפחות שעה. בתיאבון!