מתכון לעוגת גבינה קלה כשרה לפסח
עוגת גבינה קלה להכנה וכשרה לפסח. בלי הרבה מרכיבים ועם הוראות הכנה פשוטות, תוכלו להגיש לאורחים שלכם בחג עוגת גבינה מצויינת בעלת מראה יוקרתי.
חלבי
סוג מתכון
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
- 1 כוס קמח מצה
- 1 חלמון ביצה
- 200 גרם חמאת תנובה
- 500 גרם גבינה לבנה תנובה
- 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 1 כפית תמצית וניל
- 500 גרם שוקולד חלב
- 4 כפות חלב
הוראות הכנה:
-
01.
הכנת הבסיס: מערבבים את קמח המצה, חלמון הביצה והחמאה המומסת ומשטחים בתבנית. מכניסים לתנור ל-10 דקות עד להזהבה
טיימר מופעל
-
02.
בזמן שהעוגה בתנור, מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג, מקפלים פנימה את הגבינה הלבנה ותמצית הווניל. שופכים את התערובת מעל העוגה שהתקררה.
-
03.
ממיסים מעל סיר אדים את השוקולד עם החלב. מניחים מעל קרם הגבינה.
-
04.
מקררים במקרר לפחות ל-5 שעות עד שהעוגה מתייצבת.
הכנת? כאן מדרגים