עוגת גבינה ושערות קדאיף
שילוב מוצלח בין בסיס קארנצ'י עשוי שערות קדאיף אפויות בחמאה ומעליו קרם גבינה אוורירי, מתאים במיוחד לארוחת שבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
- 400 גרם שערות קדאיף
- 2 גביעי גבינה לבנה 5% תנובה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה השף הלבן
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות סוכר
- 100 גרם חמאה תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
אופים בתנור בחום 250 מעלות את שערות הקדאיף, עם 100 גרם חמאה עד להזהבה.
-
02.
מבשלים על הגז כוס סוכר וכוס וחצי מים עם מעט לימון. שמזהיבים שערות הקדאיף מוציאים מהתנור ושופכים את הרוטב החם עליהן. שמים בצד לקירור.
-
03.
מקציפים שני מיכלי שמנת מתוקה עם הפודינג ומוסיפים כוס סוכר, מאיטים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הגבינות.
-
04.
שמים בתבנית חצי מכמות הקדאיף יוצקים מעליה את קרם הגבינה ומוסיפים מעל את שאר שערות הקדאיף. מקררים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים