מתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו
עוגת גבינה בציפוי אוריאו במקום ביסקוויטים, עוגת גבינה מדהימה בציפוי קראנ'צי פריך של עוגיות אוריאו

המרכיבים ל 12 מנות:
- תחתית בצק עוגיות אוריאו מפוררות
- 750 גרם גבינה 9% שומן
- 5 ביצים מופרדות
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 כוס סוכר
- 2 כפות גדושות קורנפלור
- חצי חפיסה אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע שמנת מתוקה
- 1 כף סוכר
הוראות הכנה:
- 
								01.
								מחממים תנור ל-150 מעלות. 
- 
								02.
								טורפים גבינה עם 5 חלמונים ו-2 כפיות תמצית ווניל לתערובת חלקה ואחידה. 
- 
								03.
								מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קבלת קצף מבריק ויציב. 
- 
								04.
								מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה. מוסיפים קורנפלור ואינסטנט פודינג, ומקפלים לתערובת אחידה. 
- 
								05.
								יוצקים את התערובת לתבנית על הבסיס של עוגיות אוריאו, ואופים במשך שעה ו-50 דקות. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום למשך שעת האפייה הראשונה. טיימר מופעל
- 
								06.
								מסירים וממשיכים לאפות 50 דקות נוספות. מערבבים סוכר ושמנת מתוקה, עד שהסוכר נמס. מורחים על פני העוגה ואופים 10 דקות נוספות. טיימר מופעל
- 
								07.
								מפזרים שברי עוגיות אוריאו על העוגה. מצננים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות לפני ההגשה. 
 
									

