עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים
את המתכון הזה לא תרצו לפספס! עוגה קלאסית, פשוטה להכנה וטעימה במיוחד: עוגת גבינה אפויה על בסיס של ביסקוויטים עם מלית גבינה ושמנת חמוצה ובציפוי שמנת וסוכר.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לכ-12 פרוסות:
לתחתית:
- 22 יחידות פתי בר טחונים
- 100 גרם חמאת תנובה מומסת
לעוגה:
- 750 גרם גבינה לבנה תנובה (5%)
- 1 מיכל שמנת חמוצה תנובה (200מ"ל)
- 1 כוס סוכר
- 3 כפות קמח
- 3 ביצים תנובה טרופות
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט קינמון
לציפוי:
- 1 מיכל שמנת חמוצה (200מ"ל)
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
לתחתית: מערבבים פתי בר טחונים עם חמאה מומסת ומשטחים בתחתית תבנית עגולה 26 ס"מ.
-
02.
מערבבים את כל חומרי העוגה. יוצקים את תערובת העוגה מעל התחתית ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות לחצי שעה.
-
03.
מערבבים את חומרי הציפוי ומשטחים מעל העוגה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות. מקררים ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים