מתכון עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים

את המתכון הזה לא תרצו לפספס! עוגה קלאסית, פשוטה להכנה וטעימה במיוחד: עוגת גבינה אפויה על בסיס של ביסקוויטים עם מלית גבינה ושמנת חמוצה ובציפוי שמנת וסוכר.

מאת: אימאן אטרש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים

המרכיבים לכ-12 פרוסות:

לתחתית:
  • 22 יחידות פתי בר טחונים
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
לעוגה:
  • 750 גרם גבינה לבנה תנובה (5%)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה תנובה (200מ"ל)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
  • 3 ביצים תנובה טרופות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט קינמון
לציפוי:
  • 1 מיכל שמנת חמוצה (200מ"ל)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית: מערבבים פתי בר טחונים עם חמאה מומסת ומשטחים בתחתית תבנית עגולה 26 ס"מ.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי העוגה. יוצקים את תערובת העוגה מעל התחתית ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות לחצי שעה.

  • 03.

    מערבבים את חומרי הציפוי ומשטחים מעל העוגה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות. מקררים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(69)