מתכון לעוגת גבינה אפויה מעולה שתמיד מפתיעה לטובה | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה

מתכון לעוגת גבינה אפויה קלאסית, חגיגית וקלה להכנה עם פירות יער. כל האורחים יתלהבו ממנה! מתאימה לשבועות, לבוקר שבת ולקינוח בארוחות חגיגיות

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 10-12 חתיכות:

  • 5 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% תנובה
  • 225 גרם גבינת נפוליאון 25% בטעם טבעי
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 כפות קמח
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
לקישוט:
  • פירות יער טריים
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום של 140 מעלות.

  • 02.

    בעזרת מטרפה מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר ותמצית הוניל.

  • 03.

    מוסיפים את הגבינות לתערובת וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מערבבים בקערית את הקמח, הקורנפלור ואבקת הפודינג ומוסיפים לבלילת העוגה. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה.

  • 05.

    מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית בינונית.

  • 06.

    אופים את העוגה במשך שעה.

  • 07.

    מצננים את העוגה כחצי שעה בטמפרטורת החדר ובמשך שעה נוספת במקרר.

  • 08.

    מקציפים את השמנת המתוקה לקרם יציב ומצפים בו את העוגה.

  • 09.

    מקשטים עם פירות יער, פורסים לקוביות ומגישים.

  • 10.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(17)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.