עוגת גבינה אפויה ללא בסיס, טעימה ומשובחת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא בסיס, טעימה ומשובחת

עוגת גבינה משובחת לא רק לאוהבי עוגות גבינה

מאת: לאה אליאס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא בסיס, טעימה ומשובחת

המרכיבים ל 16 פרוסות:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 300 גרם סוכר ( 1/2 1)
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 1 מיכל גבינת שמנת 30% (225 גרם)
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל (5 כפות)
  • 40 גרם קורנפלור (4 כפות)
לציפוי:
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 240 מ"ל חלב (1 כוס)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מכינים את המילית: מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש ומעבירים לקערה אחרת.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    שמים בקערת המיקסר את הגבינות, החלמונים, הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.

  • 04.

    מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.

  • 05.

    אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.

  • 06.

    מכינים את הציפוי: מקציפים את החומרים לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים.

  • 07.

    25pt">

  • 08.

    25pt; width:276pt">הנה גם מתכון לעוגת גבינה טרופית

הכנת? כאן מדרגים
(206)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.