עוגת גבינה אפויה עם ביסקוויטים ליצירת פירורים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ביסקוויטים ליצירת פירורים

לא רק בחג השבועות: עוגת גבינה טעימה ופשוטה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה עם ביסקוויטים ליצירת פירורים

המרכיבים ל תבנית 28-26:

  • 2 קופסאות גבינה לבנה תנובה 5% או 9%
  • 5 ביצים
  • 1 מיכל שמנת 15%
  • ½1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפיות מיץ לימון מלימון טרי (אפשר להוסיף גם מעט גרידת לימון)
  • חופן ביסקויטים (פתי בר) ליצירת פירורים
  • 2 כפות קמח תופח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפוררים את הביסקוויטים במעבד מזון ומפזרים אותם על התבנית. אין צורך לשמן את התבנית. 

  • 02.

    מקציפים בקערה את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב.

  • 03.

    בקערה נוספת, מערבבים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר, 5 חלמונים, לימון וגרידת לימון, סוכר ווניל וקמח תופח ליצירת מסה אחידה (לא יותר מ-3 דקות).

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים את קצף החלמונים לגבינה, מערבבים כחצי דקה ושופכים את כל התכולה לתבנית עם הפירורים.

  • 05.

     מכניסים לתנור אפיה שחומם מראש, במרכז התנור כשבקומה מתחתיו תבנית עם מים. אופים כ-50 דקות בטמפרטורה של 170-180 מעלות. כשהעוגה מקבלת גוון חום, משאירים בתנור פתוח קלות עד לקרור. אפשר לקשט באבקת סוכר.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(78)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.