עוגת תפוחים בחושה
מתכון נפלא ופשוט להכנת עוגה עסיסית שתיכנס לתפריט הקבוע שלכם
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות:
- 250 גרם חמאת תנובה רכה
- 350 גרם סוכר
- 5 ביצים
- גרידה מתפוז אחד
- 3 תפוחים אדומים
- 200 מ"ל חלב תנובה
- 500 גרם קמח תופח
הוראות הכנה:
-
01.
מקלפים את התפוחים בעזרת קולפן ירקות ומוציאים את גרעיני התפוח בעזרת תפוחן. לאחר מכן חותכיםלקוביות בגודל בינוני.
-
02.
בוחשים בקערה את החמאה עם הסוכר.
-
03.
מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי בחישה.
-
04.
מוסיפים 200 מ"ל חלב וגרידת תפוז, ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.
-
05.
מוסיפים את הקמח לאט, תוך כדי בחישה.
-
06.
מניחים נייר אפייה מעל תבנית בינונית ומעליו יוצקים את עיסת העוגה. מסדרים את התפוחים מעל ומשקיעים אותם מעט לתוך העיסה.
-
07.
מפזרים סוכר על השכבה העליונה.
-
08.
אופים בחום של 160 מעלות במרכז התנור.
הכנת? כאן מדרגים