מתכון עוגת תפוחים בחושה | השף הלבן

עוגת תפוחים בחושה

מתכון נפלא ופשוט להכנת עוגה עסיסית שתיכנס לתפריט הקבוע שלכם

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוחים בחושה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 250 גרם חמאת תנובה רכה
  • 350 גרם סוכר
  • 5 ביצים
  • גרידה מתפוז אחד
  • 3 תפוחים אדומים
  • 200 מ"ל חלב תנובה
  • 500 גרם קמח תופח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את התפוחים בעזרת קולפן ירקות ומוציאים את גרעיני התפוח בעזרת תפוחן. לאחר מכן חותכיםלקוביות בגודל בינוני.

  • 02.

    בוחשים בקערה את החמאה עם הסוכר.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי בחישה.

  • 04.

    מוסיפים 200 מ"ל חלב וגרידת תפוז, ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.

  • 05.

    מוסיפים את הקמח לאט, תוך כדי בחישה.

  • 06.

    מניחים נייר אפייה מעל תבנית בינונית ומעליו יוצקים את עיסת העוגה. מסדרים את התפוחים מעל ומשקיעים אותם מעט לתוך העיסה.

  • 07.

    מפזרים סוכר על השכבה העליונה.

  • 08.

    אופים בחום של 160 מעלות במרכז התנור.

הכנת? כאן מדרגים
(809)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.