המרכיבים ל10 מנות:
- 5-6 תפוחי עץ מכל סוג שרוצים
- 3 כפות סוכר
- 100 גרם אגוזים (אם אוהבים)
- 3 כפות קינמון (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
לבלילת הבצק:
- 6 ביצים
- 2 כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה
הוראות הכנה:
-
01.
את התפוחים פורסים לפרוסות דקות מוסיפים את הסוכר, האגוזים, והקינמון, ומשטחים בתבנית אפיה משומנת.
-
02.
שמים את כל חומרי בלילת הבצק בקערה ומערבבים היטב.
-
03.
את כל החומרים מערבבים ביחד טוב טוב, ואז יוצקים מעל לתערובת התפוחים בתבנית.
-
04.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם שננעץ בבצק יוצא יבש.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים