עוגת תפוחים - קלה ונהדרת | השף הלבן

עוגת תפוחים (פרווה)

עוגת תפוחים קלה ונהדרת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת תפוחים (פרווה)

המרכיבים ל10 מנות:

  • 5-6 תפוחי עץ מכל סוג שרוצים
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם אגוזים (אם אוהבים)
  • 3 כפות קינמון (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
לבלילת הבצק:
  • 6 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    את התפוחים פורסים לפרוסות דקות מוסיפים את הסוכר, האגוזים, והקינמון, ומשטחים בתבנית אפיה משומנת.

  • 02.

    שמים את כל חומרי בלילת הבצק בקערה ומערבבים היטב.

  • 03.

    את כל החומרים מערבבים ביחד טוב טוב, ואז יוצקים מעל לתערובת התפוחים בתבנית.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם שננעץ בבצק יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(731)