המרכיבים ל2 מגשי אינגליש-קייק 30X11 ס"מ / 20 מנות:
- 4 ביצים
- כוס סוכר חום
- חצי כוס שמן
- 2 שקיקים של סוכר וניל
- 1 שקיק אבקת אפייה
- 21 2 כוסות קמח לבן
- 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
- חופן אגוזי מלך שבורים גס
- קינמון
- סירופ מייפל
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מקציפים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד) עם הסוכר הלבן והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק.
-
03.
מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה מקציפים עוד כמה שניות. מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
-
04.
מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.
-
05.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-2520 ד', נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש (חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש) מיד שמוציאים את העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.
הכנת? כאן מדרגים