מתכון קאפקייקס פרג לימון | השף הלבן

קאפקייקס פרג לימון

פינוק קטן ומתוק! בואו ליהנות ממתכון קליל לקאפקייקס לימון נימוחים עם פרג וזיגוג סוכר

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קאפקייקס פרג לימון
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 24 יחידות/ תבנית שקעים:

  • ¾ 1 כוסות קמח תופח
  • ¾ כוס סוכר
  • קליפה מגורדת מ-2 לימונים
  • 3 כפות זרעוני פרג שלמים
  • 3 ביצים בגודל בינוני
  • 1 מיכל יוגורט 3% של תנובה
  • 175 גרם חמאה מומסת
לציפוי:
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • ½ 1 כפות מיץ לימון סחוט טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית שקעים.

  • 03.

    בקערה נקייה, מניחים את הקמח, הסוכר, קליפת הלימון וזרעוני הפרג ומערבבים היטב.

  • 04.

    בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם היוגורט. מוסיפים את הבלילה ואת החמאה המומסת לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    מחלקים את הבלילה בתבנית השקעים ואופים בתנור עד שקיסם המוחדר במרכזם יוצא יבש, 22-20 דקות. מניחים לקאפקייקס להתקרר בתבנית כ-5 דקות לפני שמשחררים לרשת צינון.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    כשהקאפקייקס התקררו לחלוטין מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר ומיץ הלימון לציפוי סמיך. יוצקים מעל כל קאפקייק ומניחים להתקשות בטמפרטורת החדר כ-30 דקות לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(36)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.