מתכון מאפינס תפוחים ללא תפוחים | השף הלבן

מאפינס תפוחים עם רסק תפוחים

מתכון מהיר וקל למאפינס תפוחים עם רסק תפוחים. רק לערבב ולשלוח לתנור

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מאפינס תפוחים עם רסק תפוחים

המרכיבים ל 24 מנות:

מצרכים:
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • קופסת שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גר')
  • 3 כוסות קמח תופח
  • כפית קינמון
  • כוס אגוזי מלך

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים או משמנים תבניות מאפינס מסילקון בתרסיס שמן.

  • 03.

    שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה

  • 04.

    מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.

  • 05.

    שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים.

  • 06.

    מוסיפים את האגוזים המרוסקים ומערבבים מעט, עד שהם מפוזרים בתערובת.

  • 07.

    מוזגים את התערובת עם מצקת לשקעים של התבנית או של המנז'טים (ממלאים כמעט עד הסוף).

  • 08.

    מערבבים יחדאת הסוכר והקינמון לקישוט. מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק.

  • 09.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים15-20 דק' עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(72)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.