מתכון מאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס | השף הלבן

מאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס

מתכון פשוט ומהיר להכנה למאפינס שוקולדיים ונימוחים עם שוקולד צ'יפס! מעולה לאירוח, לצד הקפה של הבוקר או בסיום כל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד

המרכיבים ל 12 מנות / תבנית שקעים:

  • 250 גרם קמח תופח
  • 25 גרם אבקת קקאו
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 175 גרם סוכר
  • 175 מ"ל חלב
  • 2 ביצים גדולות, טרופות
  • 100 מ"ל שמן
  • 75 גרם שוקולד צ'יפס (חלב)
  • 1.5 כפיות תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור מראש ל-175 מעלות.

  • 02.

    מנפים לקערה את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה. מערבבים פנימה את הסוכר. מוסיפים את יתר המרכיבים ולערבב קלות.

  • 03.

    בעזרת כף ממלאים את המנז'טים בתערובת.

  • 04.

    אופים במשך 20 דקות או עד אשר המאפינס "קפיצים" למגע. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת צינון.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    טיפ קטן: אם יש לכם טובלרון, מארס, מילקי-ווי או כל שוקולד איכותי וטעים אחר, ניתן להשתמש בו במקום השוקולד צ'יפס, רק חשוב לזכור לחתוך אותו לחתיכות סבירות בגודלן. לאוהבי גיוון בשוקולד צ'יפס, ניתן להשתמש גם בשוקולד צ'יפס לבנים.

הכנת? כאן מדרגים
(120)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.