פסטה עם עגבניות שרי צלויות, מנגולד וטופו
מנה טבעונית מעולה שיש בה הכל: חלבון, פחמימה וירקות. תיבול ים תיכוני עדין וטעמים נהדרים של עגבניות שרי צלויות מתקתקות ומנגולד
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל2:
- 2 כפות שמן זית
- 1 ו-1/2 כוסות עגבניות שרי חצויות
- 4 שיני שום פרוסות
- 6-7 עלי מנגולד נקיים פרוסים
- מלח ופלפל
- 1 כפית אורגנו קצוץ טרי או יבש
- 1/2 חבילה (150 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" חתוך לקוביות קטנות של כ 1/2 סמ"ר
- 1/2 חבילה (250 גרם) פסטה מוכנה לפי הוראות היצרן ומסוננת
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים 3 דקות. מוסיפים את השום והחלק הלבן של המנגולד ומטגנים במחבת מכוסה 3 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד, התבלינים והטופו ומטגנים עוד 3 דקות עד שהירקות רכים. במחבת אמורים להיות נוזלים מהירקות, אם חסר מוסיפים 3 כפות מים. מוסיפים פסטה, מערבבים, מטגנים עוד כדקה ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים