מתכון לפסטה עם עגבניות שרי צלויות, מנגולד וטופו | השף הלבן

פסטה עם עגבניות שרי צלויות, מנגולד וטופו

מנה טבעונית מעולה שיש בה הכל: חלבון, פחמימה וירקות. תיבול ים תיכוני עדין וטעמים נהדרים של עגבניות שרי צלויות מתקתקות ומנגולד

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל2:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 ו-1/2 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 6-7 עלי מנגולד נקיים פרוסים
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית אורגנו קצוץ טרי או יבש
  • 1/2 חבילה (150 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" חתוך לקוביות קטנות של כ 1/2 סמ"ר
  • 1/2 חבילה (250 גרם) פסטה מוכנה לפי הוראות היצרן ומסוננת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת, מוסיפים את עגבניות השרי ומטגנים 3 דקות. מוסיפים את השום והחלק הלבן של המנגולד ומטגנים במחבת מכוסה 3 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד, התבלינים והטופו ומטגנים עוד 3 דקות עד שהירקות רכים. במחבת אמורים להיות נוזלים מהירקות, אם חסר מוסיפים 3 כפות מים. מוסיפים פסטה, מערבבים, מטגנים עוד כדקה ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
הכנת? כאן מדרגים
(9)