פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים | השף הלבן

פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים

מנה שמתאימה כתוספת או למנה עיקרית באחרי צהריים לחוצים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים

המרכיבים ל4 מנות / קערה בינונית:

  • חצי חבילת פסטה צדפים או ביסלי
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
  • כחצי חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 חציל בינוני חתוך לקוביות (אחרי החיתוך להשאיר כחצי שעה עם מלח מעל להגרת נוזלים)
  • חופן זיתים שחורים מגולענים
  • חופן אגוזי מלך
  • 250 גרם גבינה בולגרית 5% פיראוס
  • רוטב סויה
  • רוטב צילי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות.

  • 02.

    מטגנים בצל ומוסיפים לו פטריות.

  • 03.

    מטגנים בנפרד את החצילים ולאחר מכן מוסיפים לבצל ולפטריות.

  • 04.

    מוסיפים זיתים שחורים ואגוזי מלך.

  • 05.

    מוסיפים רוטב סויה ורוטב צ'ילי לפי הטעם.

  • 06.

    מערבבים עם הפסטה ומתקנים טיבול.

הכנת? כאן מדרגים
(336)