פסטה מוקפצת עם ירקות – מתכון מהיר למנת צהריים
מנה שמתאימה כתוספת או למנה עיקרית באחרי צהריים לחוצים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות / קערה בינונית:
- חצי חבילת פסטה צדפים או ביסלי
- 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
- כחצי חבילת פטריות שמפיניון
- 1 חציל בינוני חתוך לקוביות (אחרי החיתוך להשאיר כחצי שעה עם מלח מעל להגרת נוזלים)
- חופן זיתים שחורים מגולענים
- חופן אגוזי מלך
- 250 גרם גבינה בולגרית 5% פיראוס
- רוטב סויה
- רוטב צילי
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה עפ"י ההוראות.
-
02.
מטגנים בצל ומוסיפים לו פטריות.
-
03.
מטגנים בנפרד את החצילים ולאחר מכן מוסיפים לבצל ולפטריות.
-
04.
מוסיפים זיתים שחורים ואגוזי מלך.
-
05.
מוסיפים רוטב סויה ורוטב צ'ילי לפי הטעם.
-
06.
מערבבים עם הפסטה ומתקנים טיבול.
הכנת? כאן מדרגים