פסטה ברוטב אדום - פשוט וטעים | השף הלבן

פסטה ברוטב אדום

פסטה טעימה וקלה להכנה

מאת: נעה לב
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב אדום

המרכיבים ל 6 מנות:

  • *חבילת פסטה ספגטי
  • *רסק עגבניות
  • *כוס מים
  • *בצל
  • *שום
  • *עגבניות
תבלון:
  • כורכום
  • חוואיז'
  • פפריקה אדומה
  • פלפל
  • מלח
  • אורגנו
  • אפשר להוסיף פטרוזליה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הפסטה באופן הרצוי.

  • 02.

    לוקחים בסיר נפרד את הרסק עגבניות עם הבצל והעגבניות והשום ונותנים להתבשל 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוספים את התבלינים.

  • 04.

    כורכום כפית אחת.

  • 05.

    פפריקה לפי הצורך.מלח ופלפל לפי הצורך.אורגנו כפית וחצי.חוויאז' כף אחת.מחכים עד לרתיחה..

הכנת? כאן מדרגים
(2383)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.