המרכיבים ל6 מנות:
- *חבילת פסטה ספגטי
- *רסק עגבניות
- *כוס מים
- *בצל
- *שום
- *עגבניות
תבלון:
- כורכום
- חוואיז'
- פפריקה אדומה
- פלפל
- מלח
- אורגנו
- אפשר להוסיף פטרוזליה
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הפסטה באופן הרצוי.
-
02.
לוקחים בסיר נפרד את הרסק עגבניות עם הבצל והעגבניות והשום ונותנים להתבשל 5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוספים את התבלינים.
-
04.
כורכום כפית אחת.
-
05.
פפריקה לפי הצורך.מלח ופלפל לפי הצורך.אורגנו כפית וחצי.חוויאז' כף אחת.מחכים עד לרתיחה..
הכנת? כאן מדרגים