ספגטי בולונז עם גזר
מתכון פשוט המבוסס על מנת ספגטי קלאסית השאובה מן המטבח האיטלקי, פסטה ברוטב עגבניות, גזר ובשר טחון
בשרי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- חצי חבילת ספגטי דק
- חצי ק"ג בשר טחון
- קוביות מעגבנייה גדולה
- קוביות מגזר
- 3 גביעים קטנים של רסק עגבניות
- 2 שיני שום כתוש
- 2 בצלים קצוצים
- מעט פטרוזיליה קצוצה
- קורט פפריקה מתוקה
- פלפל לפי הטעם
- כף וחצי שמן קנולה לטיגון
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הספגטי על פי הוראות היצרן.
-
02.
שמים במחבת שמן לטיגון ואת הבצל ומטגנים עד הזהבה.
-
03.
מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומערבבים.
-
04.
מוסיפים גם את השום, פטרוזיליה, רסק עגבניות, קוביות הגזר והעגבניות, פפריקה, מלח ופלפל.
-
05.
מבשלים כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.
טיימר מופעל
-
06.
שופכים את הרוטב על הספגטי ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים