ספגטי בולונז עם גזר - ארוחת צהריים איטלקית | השף הלבן

ספגטי בולונז עם גזר 

מתכון פשוט המבוסס על מנת ספגטי קלאסית השאובה מן המטבח האיטלקי, פסטה ברוטב עגבניות, גזר ובשר טחון

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
ספגטי בולונז עם גזר 

המרכיבים ל2 מנות:

  • חצי חבילת ספגטי דק
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • קוביות מעגבנייה גדולה
  • קוביות מגזר
  • 3 גביעים קטנים של רסק עגבניות
  • 2 שיני שום כתוש
  • 2 בצלים קצוצים
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • קורט פפריקה מתוקה
  • פלפל לפי הטעם
  • כף וחצי שמן קנולה לטיגון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הספגטי על פי הוראות היצרן.

  • 02.

    שמים במחבת שמן לטיגון ואת הבצל ומטגנים עד הזהבה.

  • 03.

    מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים גם את השום, פטרוזיליה, רסק עגבניות, קוביות הגזר והעגבניות, פפריקה, מלח ופלפל.

  • 05.

    מבשלים כ-15 דקות. מערבבים מדי פעם.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    שופכים את הרוטב על הספגטי ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(197)