טורטליני בסגנון אחר
פסטה ברוטב עגבניות, פסטה שמנת פטריות, פסטה ברוטב שמנת, פסטה רוזה ועוד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 סועדים:
- 1 חבילת טורטליני במילוי פטריות וגבינה
- 2 בצלים חתוכים לפרוסות
- 1 סלסלת פטריות חתוכות לפרוסות
- 2 פלפלים אדומים חריפים (יבשים)
- 1 גבעול עלי מרווה (עלים בלבד)
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס טרי
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הטורטליני במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ושמים בצד.
-
02.
במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל והפלפלים עד לקבלת גוון זהוב.
-
03.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
-
04.
מוסיפים את עלי המרווה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
-
05.
מוציאים מהמחבת ושמים בצד.
-
06.
באותו שמן מטגנים את הטורטליני עד לקבלת גוון זהוב בשני הצדדים.
-
07.
מוסיפים לטורטליני את תערובת הבצל והפטריות ומתקנים בתיבול. מטגנים עוד מספר דקות,
-
08.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים