מתכון טורטליני בסגנון אחר | השף הלבן

טורטליני בסגנון אחר

פסטה ברוטב עגבניות, פסטה שמנת פטריות, פסטה ברוטב שמנת, פסטה רוזה ועוד

מאת: אלי גרשון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטליני בסגנון אחר

המרכיבים ל 6 סועדים:

  • 1 חבילת טורטליני במילוי פטריות וגבינה
  • 2 בצלים חתוכים לפרוסות
  • 1 סלסלת פטריות חתוכות לפרוסות
  • 2 פלפלים אדומים חריפים (יבשים)
  • 1 גבעול עלי מרווה (עלים בלבד)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הטורטליני במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ושמים בצד.

  • 02.

    במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל והפלפלים עד לקבלת גוון זהוב.

  • 03.

    מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.

  • 04.

    מוסיפים את עלי המרווה ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.

  • 05.

    מוציאים מהמחבת ושמים בצד.

  • 06.

    באותו שמן מטגנים את הטורטליני עד לקבלת גוון זהוב בשני הצדדים.

  • 07.

    מוסיפים לטורטליני את תערובת הבצל והפטריות ומתקנים בתיבול. מטגנים עוד מספר דקות,

  • 08.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(69)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.