מתכון לזניית גבינות | השף הלבן

לזניית גבינות

לזניית גבינות, לזניה חלבית לזניה מיוחדות וטעימה של השף הלבן

מאת: רויטל לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לזניית גבינות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 קוטג' תנובה
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות אורגנו מיובש (אפשר פחות)
  • קורט מלח
  • פתיתי גבינה צהובה/ פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • דפי לזניה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המצרכים מלבד הגבינ"צ , משמנים מעט תבנית קטנה ועליה מסדרים דפי לזניה .

  • 02.

    מוזגים חצי כמות בלילה ושוב דפי לזניה, שוב בלילה.

  • 03.

    מכסים בניר כסף ולתנור בחום של 200 מעלות. לאחר כ -30 דקות מורידים את הניר ומשחימים מעט כ -10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 04.

    מפזרים את הגבינ"צ וממשיכים לאפות עד שהגבינה מבעבעת וזהובה. מצננים כ 10-15 דקות ומגישים.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 05.

    ניתן בקלות להכפיל את הכמות ולהוסיף שכבות.

  • 06.

    ניתן לשדרג עם שאריות של גבינות, לבנה, פרמזן מגורדת , עמק.

הכנת? כאן מדרגים
(792)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.