לזניה טורטיה עם גבינות
טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! הכנתם פעם לזניה מטורטיות? עכשיו יש לכם הזדמנות: מתכון מעולה של יונית צוקרמן ללזניה עם שכבות טורטיה, רוטב עגבניות וגבינות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי (סטילס)
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל6-8 מנות:
- 6 טורטיות
- 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה
- 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 1 שקית (500 גרם) גבינת כנען
- 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 24% "פיראוס" מפוררת
- 2 ביצים
- ½ שקית (50 גרם) פתיתי פרמגי'אנו רג'יאנו "COLLECTION"
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בקערה טריו פתיתים, גבינת כנען, גבינה בולגרית וביצים ומערבבים.
-
02.
מניחים טורטיה בתבנית אפייה משומנת, מניחים מעליה שכבת גבינות ורוטב עגבניות. חוזרים עלל הפעולה עם יתר הטורטיות, תערובת הגבינות ורוטב העגבניות.
-
03.
לאחר סיום בניית השכבות, מכסיםפם את התבנית בנייר אלומיניום ואופים את הלזניה בחום של 170 מעלות כ-40 דקות.
טיימר מופעל
-
04.
לאחר 20 דקות, מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את פתיתי הפרמג'יאנו רג'יאנו ואופים כ-5 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דקות לפני ההגשה
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים