פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן
מנה נהדרת!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל2 מנות:
- כ-10 פלפלונים מתוקים (צהובים, כתומים או אדומים)
- 1 גביע קוטג' מופחת נתרן
- 1/3 כוס זיתים שחורים, מגולענים וחצויים
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- 1-2 כפות שמן זית
- להגשה:
- עגבניות שרי
- עלי שמיר
- 35 גרם צנוברים, קלויים במחבת יבשה
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 408 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
02.
5 למנה
-
03.
מחממים תנור ל- 190 מעלות ומרפדיםתבנית תנור שטוחה בנייר אפייה.
-
04.
חוצים את הפלפלים ומסירים את הליבה.
-
05.
בקערה בינונית,שופכים את הקוטג' והזיתים ומערבבים היטב.
-
06.
ממלאים חצאי הפלפל במילויגבינת הקוטג' והזיתיםומניחים בתבנית. מתבלים במעט פלפל שחור, מזליפים מעל שמן זית ואופים בתנור כ- 30 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
סוחטים מעל 3-4 עגבניות שרי, מפזרים מעל שמיר וצנוברים קלויים ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים