פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן | השף הלבן

פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן

מנה נהדרת!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל2 מנות:

  • כ-10 פלפלונים מתוקים (צהובים, כתומים או אדומים)
  • 1 גביע קוטג' מופחת נתרן
  • 1/3 כוס זיתים שחורים, מגולענים וחצויים
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1-2 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • עגבניות שרי
  • עלי שמיר
  • 35 גרם צנוברים, קלויים במחבת יבשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 408 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה

  • 03.

    מחממים תנור ל- 190 מעלות ומרפדיםתבנית תנור שטוחה בנייר אפייה.

  • 04.

    חוצים את הפלפלים ומסירים את הליבה.

  • 05.

    בקערה בינונית,שופכים את הקוטג' והזיתים ומערבבים היטב.

  • 06.

    ממלאים חצאי הפלפל במילויגבינת הקוטג' והזיתיםומניחים בתבנית. מתבלים במעט פלפל שחור, מזליפים מעל שמן זית ואופים בתנור כ- 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    סוחטים מעל 3-4 עגבניות שרי, מפזרים מעל שמיר וצנוברים קלויים ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)