פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן | השף הלבן

פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן

מנה נהדרת!

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלפלונים ממולאים בקוטג' מופחת נתרן
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 2 מנות:

  • כ-10 פלפלונים מתוקים (צהובים, כתומים או אדומים)
  • 1 גביע קוטג' מופחת נתרן
  • 1/3 כוס זיתים שחורים, מגולענים וחצויים
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 1-2 כפות שמן זית
  • להגשה:
  • עגבניות שרי
  • עלי שמיר
  • 35 גרם צנוברים, קלויים במחבת יבשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 408 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה

  • 03.

    מחממים תנור ל- 190 מעלות ומרפדיםתבנית תנור שטוחה בנייר אפייה.

  • 04.

    חוצים את הפלפלים ומסירים את הליבה.

  • 05.

    בקערה בינונית,שופכים את הקוטג' והזיתים ומערבבים היטב.

  • 06.

    ממלאים חצאי הפלפל במילויגבינת הקוטג' והזיתיםומניחים בתבנית. מתבלים במעט פלפל שחור, מזליפים מעל שמן זית ואופים בתנור כ- 30 דקות.

    טיימר מופעל

    00:30:00
  • 07.

    סוחטים מעל 3-4 עגבניות שרי, מפזרים מעל שמיר וצנוברים קלויים ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.