פלפלים ממולאים פרובטו כבשים ועשבי תיבול | השף הלבן

פלפלים ממולאים פרובטו כבשים ועשבי תיבול

פלפלים וגבינה הולכים נפלא ביחד כאן. מנה צמחונית חמה, נטולת גלוטן

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלפלים ממולאים פרובטו כבשים ועשבי תיבול
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 7-8:

  • 6 פלפלים
למילוי:
  • 250 גרם גבינת פרובטו כבשים 5% "פיראוס", חתוכה לקוביות
  • 1 מיכל (150 גרם) יוגורט עיזים "פיראוס"
  • 1 ביצה
  • 1 תפוח אדמה גדול מבושל, קלוף, מגורר גס בפומפיה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס אורגנו או בזיליקום קצוץ
  • 1/4 כפית פלפל שחור או לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה גבינת פרובטו, יוגורט, ביצה ותפוח אדמה ומערבבים במזלג תוך מעיכה של הגבינה, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את עשבי התיבול ופלפל ומערבבים.

  • 02.

      מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. חותכים את ראשי הפלפלים ומרוקנים מגרעינים. שומרים את הראשים.

  • 03.

    מעמידים את הפלפלים בתבנית וממלאים. מניחי את הראשים לצידם. אופים כ 50 דקות עד שהמילוי יציב והפלפלים משחימים ורכים. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. להגשה אפשר לכסות את הפלפלים בראשים.

    טיימר מופעל

    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.