פלפלים ממולאים פרובטו כבשים ועשבי תיבול | השף הלבן

פלפלים ממולאים פרובטו כבשים ועשבי תיבול

פלפלים וגבינה הולכים נפלא ביחד כאן. מנה צמחונית חמה, נטולת גלוטן

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פלפלים ממולאים פרובטו כבשים ועשבי תיבול
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל7-8:

  • 6 פלפלים
למילוי:
  • 250 גרם גבינת פרובטו כבשים 5% "פיראוס", חתוכה לקוביות
  • 1 מיכל (150 גרם) יוגורט עיזים "פיראוס"
  • 1 ביצה
  • 1 תפוח אדמה גדול מבושל, קלוף, מגורר גס בפומפיה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 כוס אורגנו או בזיליקום קצוץ
  • 1/4 כפית פלפל שחור או לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערה גבינת פרובטו, יוגורט, ביצה ותפוח אדמה ומערבבים במזלג תוך מעיכה של הגבינה, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את עשבי התיבול ופלפל ומערבבים.

  • 02.

      מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. חותכים את ראשי הפלפלים ומרוקנים מגרעינים. שומרים את הראשים.

  • 03.

    מעמידים את הפלפלים בתבנית וממלאים. מניחי את הראשים לצידם. אופים כ 50 דקות עד שהמילוי יציב והפלפלים משחימים ורכים. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. להגשה אפשר לכסות את הפלפלים בראשים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)