עלי גפן על מצע סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה | השף הלבן

עלי גפן על מצע סויה בסגנון גבינה לבנה בניחוח טוסקנה

בואו ליהנות מהגרסה הטבעונית לעלי גפן ממולאים

מאת: שף עומר מילר
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: חיים יוסף עיצוב: ענת לבל

המרכיבים ל3-4:

  • 30 עלי גפן משומרים - שטופים היטב
  • 200 גרם אורז, מבושל לפי הוראות היצרן
  • 50 גרם טופו משי מגורר
  • 2 מיכלים (500 גרם) סויה בסגנון גבינה לבנה "טוסקנה", סויה תנובה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שני לימונים
  • 4 כפות שמן זית
  • שמיר
  • רכז לימונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את האורז עם 2 חבילות גבינת סויה בסגנון טוסקנה, חצי כוס פטרוזיליה קצוצה, שתי כפות שמיר ( לאחובה) ו- 50 גרם טופו משי מגורר.

  • 02.

    משטחים את העלים על משטח עבודה כשהעלים כלפי מטה. בכל מרכז עלה מניחים כף גדושה של תערובת גבינת הסויה והאורז ומקפלים את העלה לצורת כדור.

  • 03.

    מניחים את כדורי עלי הגפן בתבנית אפייה. בקערית מערבבים מיץ משני לימונים סחוטים, 4 כפות שמן זית ו- 1 כף רכז לימונים שופכים על עלי הגפן ושולחים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה. הגשה: מגישים את העלי גפן על כף גבינת טוסקנה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)