ספרינג-רולס טופו/צפתית/גבינות סויה וירקות (ללא גלוטן) | השף הלבן

ספרינג-רולס (ללא גלוטן)

עוד דרך מצוינת לאכול ירקות וגבינה. מנה קלה וצבעונית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספרינג-רולס (ללא גלוטן)
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל16 יחידות:

  • 16 דפי אורז מרובעים 20*20 או עגולים בקוטר 22
  • למילוי:
  • 1 חבילת צפתית 5% או חמד 5% פיראוס חתוכה למקלות
  • גזר חתוך לרצועות דקות
  • 2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • בצל ירוק, החלק הירוק, חתוך למקטעים של 10 ס"מ
  • לרוטב:
  • 2 עגבניות בשלות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים קערת מים ואת מרכיבי המילוי ליד משטח העבודה. טובלים עלה אורז במים כ 30 שניות עד שהוא מתרכך, מנערים ומניחים על משטח העבודה. מסדרים ירקות וגבינה או טופו ב 1/3 הקדמי של העלה ומגלגלים במהודק גלגול אחד. מקפלים פנימה שוליים מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

  • 02.

    מגררים את העגבניות על פומפיה או טוחנים ומערבבים עם יתר מרכיבי המילוי. להגשה חוצים את הספרינגרולס באלכסון ומגישים עם הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(1)