ספרינג-רולס טופו/צפתית/גבינות סויה וירקות (ללא גלוטן) | השף הלבן

ספרינג-רולס (ללא גלוטן)

עוד דרך מצוינת לאכול ירקות וגבינה. מנה קלה וצבעונית

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספרינג-רולס (ללא גלוטן)
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 16 יחידות:

  • 16 דפי אורז מרובעים 20*20 או עגולים בקוטר 22
  • למילוי:
  • 1 חבילת צפתית 5% או חמד 5% פיראוס חתוכה למקלות
  • גזר חתוך לרצועות דקות
  • 2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
  • בצל ירוק, החלק הירוק, חתוך למקטעים של 10 ס"מ
  • לרוטב:
  • 2 עגבניות בשלות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים קערת מים ואת מרכיבי המילוי ליד משטח העבודה. טובלים עלה אורז במים כ 30 שניות עד שהוא מתרכך, מנערים ומניחים על משטח העבודה. מסדרים ירקות וגבינה או טופו ב 1/3 הקדמי של העלה ומגלגלים במהודק גלגול אחד. מקפלים פנימה שוליים מימין ומשמאל וממשיכים לגלגל לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.

  • 02.

    מגררים את העגבניות על פומפיה או טוחנים ומערבבים עם יתר מרכיבי המילוי. להגשה חוצים את הספרינגרולס באלכסון ומגישים עם הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.